Вторник, 08 Март 2016 15:22

Мира посреща баловете с ново парче

Оценете статията
(0 оценки)

Теодосий Спасов го определя като потенциален хит

Мира ще зарадва абитуриентите с невероятно купонджийска песен. Преди няколко дни изпълнителката на Diapason Records записа парче, чието име засега остава в тайна. Тя обещава, че съвсем скоро ще накара всички свои почитатели да затанцуват под горещите ритми.

В новия си проект чаровницата ще пее с Румен Борилов. Талантливия музикант е автор на текста и аранжимента.  „Първоначалната идея беше да се направи кючек, без много пеене. Изобщо не ни хрумваше, че може да направим нещо съвместно “ – споделя Мира. „С Румен бяхме на участие и той започна да импровизира на шега. Щом го чух, веднага поисках да запишем заедно“ – усмихва се красавицата. „Получи се много добре и залагам на него“ – допълва изпълнителката на „Милион-шампион“.

По време на записите Теодосий Спасов случайно чува певицата и никак не пести комплименти. Според него парчето има потенциал за хит. „За мен мнението на Теодосий е много важно, защото той е утвърден на световната сцена музикант и аз искрено се възхищавам на неговото изкуство“ – споделя Мира.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica