Петък, 11 Март 2016 14:16

Sinan участва в благотворителен концерт в Брюксел

Оценете статията
(0 оценки)

Младата надежда на музикална компания Diapason Records Sinan ще бъде част от благотворителен концерт на 11 март 2016г. Събитието ще се състои в Брюксел, салон Дива (CANDAN) с цел набиране средства, необходими за лечението за Джанет Тахирова и болните от левкимия. Организатори на мероприятието са близки на жената, живеещи в Белгия. В него ще вземат участие още много български и чуждестранни артисти.

Джанет е помощник-възпитателка в детска градина „Червената шапчица“, град Русе. Тя страда от рак на кръвта. Едва на 25 години, младата жена губи съпруга си и трябва сама да се грижи за петгодишния си син, докато се бори с коварната болест.

Талантливият певец е дълбоко разтърсен от тъжната житейска история на жената и се надява, че участието му в концерта ще допринесе за набавянето на нужните средства за лечението й. „Искам да й помогна и ще го направя с това, което умея най-добре – да пея“ – споделя Sinan. „Вярвам в доброто у хората и призовавам всички да се включат с каквото могат в помощ на онкоболните“ – допълва той.

Участия

  • 24.06.2017
    24 юни/ събота/ TONI STORARO гр. Шумен, Club Luxury Room
  • 24.06.2017
    24 юни/ събота/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI гр. Кюстендил, концерт - Празник на черешата
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri