Петък, 11 Март 2016 14:21

Азис диктува световните музикални тенденции

Оценете статията
(0 оценки)

Азис е единственият българин, намерил място в класацията на престижното издание New York Times, която определи 25-те песни, които диктуват тенденциите в световната музика. Звездата попада в престижния чарт с песента си „Хабиби“, която се наложи като тотален хит в България, а и много отвъд границите на държавата.

Сред песните, които оказват влияние на актуалните тенденции в музиката по целия свят, намират място парчета в изпълнение на Rihanna, Pitbull, David Bowie, Lionel Richie, Pharrell, Justin Bieber, Coldplay и други световни звезди. Единственото българско предложение е песента на Азис – „Хабиби“, която има рекордните 22 000 000 гледания в официалния YouTube канал на FEN TV.

Класацията на New York Times е поредното признание на таланта на Азис извън пределите на родината и доказателство, че за успехите му няма граници.

Ето линк към класацията на New York Times:

http://www.nytimes.com/interactive/2016/03/10/magazine/25-songs-that-tell-us-where-music-is-going.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=mini-moth&region=top-stories-below&WT.nav=top-stories-below&_r=0#/matt-chamberlain-john-cougar-john-deere-john-316-keith-urban

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica