Сряда, 23 Март 2016 17:12

Мира заговори на турски език

Оценете статията
(0 оценки)

Гласовитата Мира получи сертификат за отлично владеене на турски езикниво А1. Само за няколко месеца тя вече говори свободно и без притеснения.

Честите участия на Мира в южната ни съседка провокират интереса й към Ориента. Преди година тя издаде парчето „Лимон“, което има версия изцяло на турски. То се радва на огромен успех и извън България. Само за няколко месеца песента се превърна в една от най-поръчваните по време на нейните участия. Това е и една от последните причини, която подтиква решението й да разшири лингвистичните си познания.

Чаровната изпълнителка се гордее със своето постижение и през лятото ще се яви на още изпити, за да повиши степента си. „Много се радвам, че завърших успешно курса“ – споделя Мира. „В началото си мислех, че ще е доста по-лесно, защото в българския има много турцизми, но изобщо не беше така“ – казва още тя. „Реших да науча този език, защото често имам участия в Турция и е много по-лесно сама да си водя комуникацията с хората, отколкото постоянно да питам преводача какво ми говорят“ – казва още изпълнителката от ефира на ФЕН ТВ. „Сега, след като вече го владея добре, ще ми бъде много по-лесно за следващите чуждоезични проекти“ – допълва изпълнителката на „Лале, лале“.

линк към песента й на турски език.

https://www.youtube.com/watch?v=b4fK4QzVqUQ

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica