Вторник, 29 Март 2016 20:38

Попфолк изпълнителка влезе в ролята на преподавател

Оценете статията
(0 оценки)

Атрактивната певица от ефира на ФЕН ТВ Ашли стана учителка. В продължение на три месеца, тя ще преподава музика на децата от първи до осми клас в 51 СОУ „Елисавета Багряна“, гр. София. Маданската красавица се дипломира с профил музикална педагогика поп и джаз пеене – СУ „Св. Климент Охридски“ и в момента кара своята учебна практика. Чаровницата обожава часовете прекарани с децата и със сигурност ще продължи да учителства.

Певицата споделя, че малчуганите са доста по-дисциплинирани от по-горните класове. „По-шумни са, което е нормално“ – казва Ашли. „Не е трудно да въдворя ред. Държа се с тях като с равни и спокойно им обяснявам защо това което правят в момента е лошо. Успявам да им привлека вниманието с усмивка и часът протича безпроблемно“ – споделя тя. „Като всеки учител, обаче, и на мен ми се наложи да напиша една забележка, за разваляне на дисциплината“ – смее се изпълнителката.

Младата надежда от семейството на Diapason Records споделя, че е харесвана, а колегите й помагат в работата. Тъй като тя е най-млада от учителите, на децата им е лесно да говорят с нея за проблемите си, независимо от какво естество са те. Тя от своя страна с готовност им помага в намирането на правилно решение. „Един мой час, обикновено започва с успокояване на обстановката“ – смее се тя. „След това мога спокойно да им преподам уроците. Всички учат с желание, защото знаят, че ще ги възнаградя с нова песен или забавни игри“ – допълва изпълнителката. „Първолаците вече знаят да играят право хоро, а при седмокласниците, не е минал час без моя песен. Времето в училище е много забавно и приятно“ – споделя още тя.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica