Петък, 08 Април 2016 09:52

Дения Пенчева снима „Най-добрия модел на света” в свой видеоклип

Оценете статията
(0 оценки)

В ефира на Фен Фолк ТВ направи премиера най-новия видеоклип на чаровната изпълнителка – „Микс 2016”. След успеха на предишните си два микса, Дения Пенчева отново залага на такъв вид представяне на песните, а именно в китка.

„Микс 2016” събира в себе си три популярни песни: две народни и една авторска. Аранжорът Валери Димчев съчетава успешно в едно „Не се карай, стара ле майко”, „Имате ли вино” и „През девет планини”. Аранжиментът се отличава с използването на почти изцяло живи инструменти.

Видеоклипът е заснет от режисьора Ненчо Касъмов в гр. Банкя. За терен служи Старата баня в града, която в момента е и снимачна площадка на холивудска продукция.

„В този видеоклип, както и в „Лиляно моме” заснех една стара семейна реликва. Става въпрос за ръчно тъкана черга от моята прабаба, която тя подарява на майка ми като част от сватбения й чеиз. Смятам, че така пренасям родовата история и енергия от миналото в настоящето!”, споделя с гордост потомката на акад. Наджаков.

Във видеоклипа взема участие и една от най-добрите приятелки на певицата – избраната за Best Model of The World 2011 Ива Атанасова.

„С Ивето сме изключително близки и тя винаги с удоволствие ме подкрепя в моите проекти!” разказва Дения Пенчева.

„Микс 2016” може да гледате и тук: https://www.youtube.com/watch?v=EASehkb7SIk

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica