Четвъртък, 14 Април 2016 15:26

Тони Стораро отлага участия поради здравословни причини

Оценете статията
(0 оценки)

Тони Стораро бе принуден да отмени всички свои участия поради здравословни причини. Звездата на Diapason Records, който страда от дискова херния, отложи ангажиментите си за неограничен период от време, докато се възстанови.

Изпълнителят страда от това заболяване от години и то периодично му създава дискомфорт. Певецът прибягва до различни средства за лечение и терапии, но за съжаление, дисковата херния се обостря периодично.

Тони Стораро е категоричен, че в момента, в който се почувства по-добре, ще изпълни поетите ангажименти. „Искрено се извинявам на всички собственици на заведения и най-вече на своите фенове, че се налага да отменя участията си, но се случва поради независещи от мен причини. Със сигурност, след като се възстановя,  ще се реванширам и ще изпълня всички поети уговорки. Благодаря на всички за разбирането и подкрепата!“, каза Тони Стораро.

Участия

  • 25.10.2017
    25 октомври/ сряда/ TONI STORARO, гр. Пловдив, Spirit club
  • 27.10.2017
    27 октомври/ петък/ TONI STORARO, гр. София, Студентски град, Club Illuzion
  • 1
  • 2

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri