Сряда, 27 Април 2016 13:34

Ашли стана част от патронния празник на 51-во СОУ "Елисавета Багряна"

Оценете статията
(0 оценки)

Ашли стана част от Патронния празник на 51-во СОУ „Елисавета Багряна“. В продължение на три месеца, тя ще преподава музика на децата от първи до осми клас в 51 СОУ „Елисавета Багряна“, гр. София. Красавицата се дипломира с профил музикална педагогика – поп и джаз пеене – СУ „Св. Климент Охридски“ и в момента кара своята учебна практика.

Събитието по случай 123 години от раждането на именитата поетеса се осъществи на три сцени, като за хореографията на второкласниците отговаряше младата надежда на Diapason Records. Докато тя изпълняваше своята народна песен „Цъфнало е цвеке шарено“, малчуганите разиграваха спектакъл по текста на парчето.

След края на представлението чаровницата получила много комплименти от родителите, а някои майки дори записали своите малчугани на частни уроци по народно пеене при нея. „Събитието беше страхотно и всички са много доволни от изпълненията на децата“ – споделя Ашли. „Членовете на преподавателския съвет са удовлетворени от работата ми с децата и ми позволиха да избера своето място в учителската стая“ – казва още тя. „Много ми е тъжно, че след няколко седмици стажът ми тук приключва, но срещите ни със сигурност ще продължат“ – допълва звездата от ефира на ФЕН ТВ.

Участия

 • 23.08.2017
  23 август/ сряда/ TONI STORARO, гр. София, Клуб 33
 • 24.08.2017
  24 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Момчилград, Queen Palace
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri