Петък, 13 Май 2016 11:31

Топ британско издание посвети материал на Азис

Оценете статията
(1 Оценка)

Едно от най-популярните британски издания Dazed посвети обширен материал на Азис, разказвайки подробно за неговия живот, музиката му и все по-големите му успехи на музикалната сцена.

Медията е известна с това, че предлага на читателите интересни публикации в областта на музиката, киното, модата, изкуството и множество креативни идеи. Ето защо феноменалните постижения на родната звезда, който покорява с неподражаемия си стил публиката, не останала незабелязана от британските журналисти.

С всеки изминал ден Азис печели все повече популярност в България и далеч отвъд границите на държавата ни и така успехите му достигнали и до изданието от Острова. Журналистите от Dazed били изключително силно заинтригувани от Азис като личност и изпълнител и решили да му посветят пространен материал, в който да разкажат всичко за изпълнения му с интересни събития и предизвикателства живот. Те се свързали с хитовия певец, който дал специално интервю и споделил от първо лице любопитни факти за себе си и своята музика.

Вижте материала тук:

http://www.dazeddigital.com/music/article/31084/1/meet-the-gay-gypsy-who-became-bulgaria-s-biggest-star

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica