Петък, 20 Май 2016 19:07

АШЛИ МЕЖДУ ПОП-ФОЛКА И УЧИЛИЩЕТО

Оценете статията
(0 оценки)

Певицата разбива стереотипите

Вечер в пълни клубове, денем в пълна класна стая – това е животът на Ашли. В специално интервю за bTV певицата от каталога на Diapason Records споделя как съчетава двата свята – на преподавател и на поп-фолк изпълнител.

2

„Госпожица Павлова“, както е известна сред второкласниците от 51-во училище в столицата, преподава музика и възпитава в децата уважение и обич към българската фолклорна музика. След като напусне класната стая обаче, талантливата певица се посвещава на другата си кариера – на професионален артист и завладява сърцата на хората по нощните клубове.

Само на 23 години Ашли вече може да се похвали: „Аз имах две мечти и ги осъществих - едната да бъда изпълнител на сцена, другата мечта беше да преподавам пеене. И двете ги постигнах.“

Тя допълва, че съчетавайки двете професии, е успяла да направи най-важното – да разбие стереотипите за поп-фолк певиците.

Можете да гледате видеото тук: http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/ashli-denem-uchitelka-noshtem-pevica-v-chalga-zavedenija.html

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica