Петък, 01 Юли 2016 21:24

АЗИС ПРАВИ ЛЯТОТО ОЩЕ ПО-ГОРЕЩО

Оценете статията
(1 Оценка)

Азис поднесе невероятна изненада на многобройните си почитатели с новата латино версия на тоталния хит „Хабиби“. Звездата засне и уникален клип, който от днес е в ефира на ФЕН ТВ.

Видеото е заснето при температури надхвърлящи 40 градуса. Азис обаче като истински професионалист стоически се справил с жегата и не се оплакал нито веднъж. С изключително топлото време трябвало да се пребори и малкото кученце Ерос, което вече е доста пораснал. Сладкият пекинез, който вече е добре познат от участието си в оригиналната версия „Хабиби“ бил доведен на снимачната площадка от своя собственик Вили от модния тандем Вили и Маури.

Азис получил правото да снима навсякъде из територията на Nu Boyana Film Studios, с изключение на декора с Ню Йорк, където в същия момент снимал холивудския ас Самюел Джаксън.

За снимките на латино версията на „Хабиби“ Азис избрал да работи с камерен екип от двама човека – оператора Иван Иванов-Кърпата и гримьорката Джули Ангелова. „За първи път използвах 4К камера, която бе любезно предоставена от моя приятел продуцента Ненчо Касъмов. Беше много интересно, тъй като обективите трябваше да се сменят на всеки 4 минути.“, сподели хитовият изпълнител.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica