Вторник, 23 Август 2016 12:59

Ашли връща мъжа си на майка му

Оценете статията
(1 Оценка)

„На майка ти“ е озаглавена най-новата песен на Ашли. Изпълнителката от каталога на Диапазон рекърдс продължава с линията на независима, секси и силна жена, налагана от предишните ѝ проекти.

Клипът е сниман на две локации, типично свързвани с мъже – автосервиз и завод за металообработващи машини, но без присъствието на нито един представител на силния пол. Главен герой е Ашли, която измества мъжете от мъжкия им свят. „Продуцентът ми Ненчо Касъмов избра местата за клипа. Обсъждахме каква трябва да бъда във видеото, дали да има сюжет или не. Накрая решихме, че на песента ще подхожда да съм по-хард и да се заиграем с типично мъжки

атрибути и места – коли, сервиз, мотор, машиностроене...“ – споделя изпълнителката.

Младата надежда на Диапазон рекърдс сменя няколко визии в лентата, като всички подчертават перфектната ѝ форма. Ашли многократно е заявявала в свои интервюта, че за нея спортът и храната са изключително важни, а редовните тренировки – част от начина ѝ на живот. Специално за видеото на „На майка ти“ гласовитата певица прекарва по минимум 2 часа във фитнеса всеки ден в продължение на няколко месеца. „Държах да бъда в перфектна форма за клипа – работих здраво, за да извая всеки мускул. Чувствам се много доволна от себе си и от резултатите.“ – споделя Ашли. И допълва, че песента е посветена на силните момичета, които няма да търпят мамини синчета и женчовци до себе си.

Видеото към „На майка ти“ направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и е достъпно и в официалните канали на телевизията в You Tube и Vbox7.

Можете да го гледате тук:

YouTube: https://youtu.be/bkRLwuH97zQ

Vbox7: http://www.vbox7.com/play:2878dc0192

 

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica