Понеделник, 13 Февруари 2017 13:06

„В чистотата на детския свят, песента е естествената ми реакция”

Оценете статията
(1 Оценка)

Александра премина успешно първата важна стъпка в магистърската степен на обучението си. Може да се похвали с отлично оценен практически държавен изпит в специалност Логопедия.

Изпълнителката на Диапазон Рекърдс сподели всички вълнения, които й е донесла 3-месечната й работа с деца и не скри намеренията си за развитие в тази посока. Професионалните умения, искреността и желанието са причината певицата да изгради връзка с децата и да умее да им помага при различен тип затруднения. Според нея подходът при работата с деца, е най-значимия фактор за успешното им развитие. Самата тя сподели интересни моменти от съвместната им работа, като подчерта удовлетвореността си от случилото се. Разказа, че е била интересна за малчуганите, но след като е споделила, че е певица, се е превърнала в тяхна любимка. Особен интерес предизвиквали разказите за сцената - рисували я често и винаги с микрофон и пяли заедно много песни.

„В чистотата на детския свят, песента е естествената ми реакция.” – сподели Александра. Така с обич, игри, песни и множество дидактически похвати, усвоени в магистърската програма, талантливата певица успява да подкрепи развитието на различни групи деца. Печели уважението на преподавателите си, удовлетворението от труда си и най-значимото – усмивките на най-истинските си приятели – децата, чиито прегръдки определя като вълшебни.

Основната теза на Александра е, че за детето най-важна е способността да се потопиш в неговия свят, да го приемеш като равен и да му помагаш да върви уверено към света на възрастните, в който да бъде достоен член в бъдеще.

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri