Сряда, 15 Февруари 2017 19:36

Ашли се дипломира с отличен

Оценете статията
(2 оценки)

Ашли вече е горд притежател на диплома за завършена бакалавърска степен по специалността Музикална педагогика във Факултета по начална и предучилищна педагогика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Талантливата изпълнителка от каталога на Диапазон Рекърдс завърши висшето си образование с отлични оценки.

На церемонията по връчването на дипломите в Аулата на Софийския университет присъстваха много приятели и колеги на Ашли, както и семейството ѝ. Певицата получи множество подаръци, букети, картички и поздравления на живо и в официалната си Фейсбук страница.

Наскоро изпълнителката се завърна от Испания, където беше поканена лично от председателя на управителния съвет на Културна Асоциация на българите в Навара „Орфей БГ“. Певицата изнесе няколко открити урока пред деца от българските училища в Памплона и Тафая. Ашли бе избрана като музикален педагог и изпълнител с изявен афинитет към българската народна музика.

По време на финалния етап от образованието си в бакалавърска степен – практическият изпит, който беше с продължителност 3 месеца, Ашли работи с ученици от 2-ри до 12-ти клас и преподаваше музика. Певицата от ефира на Фен ТВ многократно е коментирала, че за нея това са едни от най-ценните моменти – да възпитава любов към фолклора в децата. В различни интервюта тя неведнъж е споменавала, че въпреки трудността да съвместява участията си по клубовете и ставането рано за училище, го е правела винаги с удоволствие, защото преподаването я зарежда с много положителна енергия. В момента Ашли продължава да учи – остава ѝ дипломна работа по магистърска програма Образователен мениджмънт.

SaveSaveSaveSave

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica