Петък, 24 Февруари 2017 15:06

Ерик с ударно завръщане

Оценете статията
(1 Оценка)

Песен за мъжката изповед представи Ерик днес в ефира на Фен ТВ. „Прости“ е колаборация с популярния в Белгия и западна Европа DJ Oskar. Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс прави ударно завръщане на музикалната сцена след близо 2-годишна пауза.

Датата за премиерата на песента е неслучайна – точно преди Сирни заговезни, когато по църковен обичай се иска прошка от близките. Така и Ерик, който е вярващ, иска своеобразна прошка за миналото, за да отвори нова страница в живота и кариерата си.

„Изминалите 2 години бяха много тежки за мен в личен и емоционален план, но вече се отърсих от миналото и гледам само в бъдещето“ – откровено споделя Ерик.

Изпълнителят от ефира на Фен ТВ и DJ Oskar са приятели в живота и е било логично рано или късно да осъществят съвместен проект. Клипът е заснет в Брюксел, Белгия, а режисьор е самият Ерик.

„Много хора не очакваха от мен да се завърна с балада, но аз държах песента да е такава.“ – коментира той.

„Много съм амбициран. С продуцента ми Ненчо Касъмов подготвяме няколко много интересни проекта и съм сигурен, че феновете ми и почитателите на нашата музика ще останат изключително приятно изненадани. Чака ни здрава работа, но не се плаша. По-целенасочен съм от всякога.“ – категоричен е Ерик.

Можете да гледате „Прости“ в ефира на Фен ТВ, както и в официалните канали на медията в You Tube и Vbox7.

Приложен видео файл

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica