Петък, 12 Май 2017 16:21

Звездно парти за рождения ден на Стилиян

Оценете статията
(2 оценки)

„Звезден рожден ден“ – така беше обявено партито по случай рождения ден на младата надежда на Диапазон Рекърдс Стилиян. Изпълнителят от ефира на Фен ТВ спретна луд купон в центъра на София заедно с колегите си от Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс.

Клуб Eclipse беше мястото, където рожденика и Алекса, Ашли, Кристиан и Ванеса веселиха гостите с хитовете си. По време на програмата, която изпълнителите изнесоха специално за рожденика и всички присъстващи, се чуха песните „Още“, „Нямаш равна“, „Спря да дишаш“, „На майка ти“, „Готина жена“ и много други.  На сцената на заведението излязоха и Бети, по-известна като Бети Бейонсе, и Валентина Кристи – близки приятелки на Стилиян.

По време на изпълненията на Ашли и Ванеса  на сцената се качи и гост на клуба, който разгорещи страстите на макс след като танцувайки с двете певици, съблазнително свали тениската си и я хвърли в публиката.

Освен звездните гости, на партито присъстваха журналисти и приятели на Стилиян, екипите на музикални компании Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс, както и разбира се екипът на Фен ТВ. Камерата на телевизията не изпусна нито един интересен момент и съвсем скоро в ефир ще бъде излъчен и репортаж от събитието.

Приложен видео файл

Участия

  • 22.09.2017
    22 септември/ петък/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. Угърчин, обл. Ловеч, „Трюфел фест”
  • 24.09.2017
    24 септември/ неделя/ IVA и VELISLAVA KOSTADINOVI, гр. София, кв. Враждебна, Ежегоден празник на квартала – 19.00ч
  • 1
  • 2
  • 3

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri