Сряда, 07 Юни 2017 23:39

Ашли специален гост на участието на Vas Angelov в София

Оценете статията
(1 Оценка)

Изпълнителите пяха пред препълнения клуб Planet Sofia

Ашли беше специален гост на първия концерт пред родна публика  на Vas Angelov. Едва 20 годишен младият изпълнител е признат  от световноизвестните рапъри Eminem, 50 Cent и Busta Rhymes и е рапира на една сцена с тях.

Vas Angelov има сантимент към българския фолклор и музиката на живо. Затова решава за първия си концерт пред родна публика да представи нещо малко по-различно. Чрез музикантите Тасе Шарков и Светлин Банаджиев той се запознава с Ашли. Впечатлен от кристалния глас на певицата от каталога на Диапазон Рекърдс, той решава, че тя ще е най-добрият избор за представянето му пред родните фенове в Planet Club. Vas кани изпълнителката от ефира на Фен ТВ да изпее под съпровода на клавир част от емблематичната песен „Излел е Дельо Хайдутин“.  Изпълнението на Ашли е впечатляващо, а последвалото излизане на младия рапър на сцената кара клуба буквално да изригне.

„Vas е страхотен. Адски талантлив и толкова земен. Страхотен човек, артист и професионалист. След края на участието му си говорихме и може би в бъдеще ще направим нещо съвместно.“ – загатва Ашли.

Тук можете да видите и запис от участието на певицата от каталога на Diapason Records: http://bit.ly/2rWMeDP

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica