Петък, 17 Ноември 2017 14:26

Звездни пътешествия с Румяна Попова

Оценете статията
(0 оценки)

Автор: Бетина Германова за www.bohemia.bg

  1. Хората често казват „тръгни на път с някого, за да го опознаеш“, в тази насока каква е Румяна Попова по време на път? - Моят живот поради естеството на работата ми е свързан с много пътувания. Организирана съм, научила съм се бързо да си събирам багажа и да не забравям неща, които са нужни. И да не закъснявам. Пътуванията ме изморяват, особено дългия път и когата аз самата шофирам, така че не съм от хората, които обичат много да пътуват. Обичам да посещавам нови и интересни места, но самото пътуване ме изморява, за това предпочитам най-бързия начин - самолет.

  1. Къде беше твоето последно пътешествие? - Последно бях в Сърбия. Там ходя често и се чувствам прекрасно, знам езика, а и доста от песните им. Имам приятели сърби и живота там много ми допада.

  1. Коя е следващата дестинация в твоя travel” списък? - Имам някакви планове, но още не съм решила къде ще е първо. Смятам да отида до Швейцария и Куба.

  1. Сподели 3 европейски градове, които са те впечатлили с древна история, култура и изкуство? - Атина е един от тези градове и Мадрид. Има много такива места, които харесвам, но все още не съм ги посетила.

  1. Ако можеше да се изгубиш за един уикенд – къде искаш да бъде – в България или в чужбина? Кое е любимото ти място в България? -   Бих отишла в Родопите, там имам няколко любими места, които са уникално красиви и усещам истинско спокойствие и магическа сила.

  1. През октомври дестинацията ни на месеца е Испания – бил/а ли си там? Ако „да“– сподели впечатленията си... Ако не си бил/а там, би ли искал да отидеш? - .Да, била съм в Испания по повод моята работа. Била съм в Памплона, Сан Себастиян и Мадрид. Харесва ми и бих отишла отново. Много ми се иска да посетя Барселона. Чувала съм,че е много красив град и може би за края на годината ще го осъществя това пътуване.

7. Сподели ни един практичен съвет по време на път и без какво не тръгваш на път...? - О, аз съм много трудна за пътуване....не тръгвам без много неща, Но съм се научила бързо да си събирам багажа и нищо да не пропускам.

Приложен видео файл

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica