Петък, 06 Януари 2012 12:05

Кондьо влиза във форма с фитнес

Оценете статията
(0 оценки)
Кондьо си е поставил задача през Новата година да влезе в добра спортна форма и поради тази причина се е отдал активно на фитнес. Звездата на Diapason Records полага ежедневни тренировки и не крие, че се чувства отлично.
Фолкветеранът сподели, че е взел различни фитнес уреди в дома си, за да може да спортува ежедневно в удобно за него време. Той признава, че отдавна е имал намерение да се заеме с някаква физическа активност, но така и не успявал да го направи до този момент. „Досега все го отлагах, но обещавам вече да не пропускам тренировки. Наистина се чувствам много зареден, след като се поизморя на уредите.”, довери изпълнителят на „Жив съм”.
Верните почитатели на певеца знаят, че години наред той е имал активна спортна кариера и е бил обещаващ боксьор. Но в крайна сметка любовта му към музиката надделяла над спорта. „Това че съм спортувал, макар и преди години, със сигурност има значение. Сега много по-лесно ще мога да вляза във форма.”, обясни талантливият сливналия.
Паралелно с фитнес заниманията си, Кондьо не спира да работи и по нови проекти. Изпълнителят сподели, че има готова песен, която съвсем скоро ще презентира пред своите фенове.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica