Понеделник, 09 Януари 2012 14:37

Яна Добрева се дипломира

Оценете статията
(6 оценки)
Яна Добрева вече е бакалавър по „Педагогика на обучението по музика”. Талантливата певица завърши образованието си с пълно отличие и успешно защити дипломната си работа.
Още по време на следването си изпълнителката на „Три години” започва да се занимава с обучение на деца от 3 до 12 години в с.Баня, където живее заедно със съпруга си. До момента нейната група има над 20 благотворителни концерта в разложкия регион. Благотворителните инициативи също са приоритет за певицата, която успешно положи всичките изпити, въпреки ангажиментите си в професионален план. „Тепърва ще се доказвам като професионален преподавател по музика. Новите неща, които научих в университета ще ми помогнат до голяма степен в много отношения. Като във всяка професия, всичко се получава като влагаш душа и сърце.”, коментира Яна Добрева.
Талантливата изпълнителка работи и по няколко нови проекта. Дуетът й с Никола Тодоров „Три години” събра много положителни коментари от почитателите на фолклора. „Виждам, че хората очакват поне още една съвместна песен от нас. Обещавам да помислим над това и може би ще изненадаме хората с нещо ново.”, допълни Яна Добрева.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica