Вторник, 10 Януари 2012 11:56

Анна става дизайнер

Оценете статията
(2 оценки)
Анна е решила да съчетае основната си професия със своето хоби - модата. Певицата на Diapason Records планира скоро да отвори собствен луксозен бутик в столицата, за който сама ще създава тоалети и аксесоари.
Изпълнителката на „Обещавам” от малка е запалена по модата и прекарва свободното си време, рисувайки скици на облекла. Признава, че не се доверява на стилисти и винаги залага на своя вкус по отношение на това как да изглежда в клиповете си и ежедневието. Заради своето увлечение по фешън тенденциите Анна подготвя отварянето на бутик в София, където освен дрехи уникати, ще представя и свои модели. „Освен създаването на тоалети, ще давам и идеи за цялостната визия на жените. Отворена съм за работа с всеки. Няма да разграничавам дамите по това дали са полулярни личности или не.”, сподели Анна.
Русокосата чаровница усилено работи и по нова песен, с която изненада почитателите си до месец. Изпълнителката разкрива, че ще заложи на по-бързо парче, но запазва в тайна имената на авторите.

Участия

 • 23.08.2017
  23 август/ сряда/ TONI STORARO, гр. София, Клуб 33
 • 24.08.2017
  24 август/ четвъртък/ TONI STORARO, гр. Момчилград, Queen Palace
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri