Четвъртък, 12 Януари 2012 16:45

Теодора, Тони Стораро и Анна отпразнуваха първия рожден ден на Club Playhouse - лидерът на нощните купони в Студентски град

Оценете статията
(0 оценки)
Миналата вечер хитовият Club Playhouse в София едва успя да побере стотиците гости и приятели за своя първи рожден ден. Мястото, превърнало се в запазена марка на нощното забавление в Студентски град, още веднъж се оказа неустоим магнит за редовните посетители. Сред тях се открояваха и някои от най-известните представители на родния попфолк, които бяха в центъра на най-зашеметяващите купони през изминалата година.
На 11.01.2012 домакините от Club Playhouse посрещнаха звездните си гости и стотиците мераклии, желаещи да се включат в купона с обновен интериор и показаха отново, че са майстори в създаването и поддържането на едно от най-привлекателните, комфортни и добре обслужени нощни заведения в София.
По време на 3-часовата празнична програма, цяло съзвездие от фолк изпълнители от музикалните компании Diapason Records и Ара Мюзик, поздравиха собственика на заведението и му пожелаха дълги години успех. Неустоимата Теодора откри вечерта с тоталния си хит “Моят номер”, а след нея фолк-фуриите Ивена и Джина Стоева „вдигнаха във въздуха” Студентски град. Безспорния си певчески талант демонстрираха и Ангел, Анна, Виктория и ексцентричната Джоанна, а сексапилни танцьорки с греховни тела вдигнаха още повече градусите на настроението. Сред пъстрите гости на купона бяха още ромската перла Софи Маринова, “пайнерката” Бони и кралят на фолка Тони Стораро. Празничната торта бе поднесена от момичетата на Club Playhouse в полунощ, и предизвика бурни аплодисменти сред присъстващите. А докато тя се разрязваше, многобройните звездни гости пригласяха Happy Birthday.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica