Понеделник, 20 Февруари 2012 14:37

Звездите на Diapason Records в номинациите за годишните награди на списание „Нов фолк”

Оценете статията
(3 оценки)
Вече са ясни номинациите за наградите, връчвани ежегодно от списание „Нов фолк”. От звездите на Diapason Records най-номиниран е Азис, а сред предложенията в различните категории са и Тони Стораро, Теодора, Ерик, Dillan, Веселина и оркестър K2.
Тази година истински шампион е Азис, който има общо 7 номинации, съответно в категориите Певец на годината, Клубен хит на годината (за „Хоп”), Албум на годината (за „Гадна порода”) , Оригинално сценично присъствие, Оригинално медийно присъствие, Успехи зад граница и Дуетна кавърверсия на годината (за общата им песен с Малина „Не спира да боли”).
Другата голяма звезда на компанията – Тони Стораро може да се похвали с 3 номинации в престижните категории – Певец на годината, Най-добро изпълнение на живо и Кавърверсия на годината (за песента „Най-сладката”).
Магнетичната брюнетка от каталога Diapason Records Теодора е номинирана в 2 категории – Оригинално сценично присъствие и Дуетна кавърверсия на годината (за песента й със Синан Акчъл – „Събота”).
С по една номинация могат да се похвалят и Dillan (за Най-проспериращ млад изпълнител), Ерик (за Албум на годината за своя „Без въпроси”), Веселина (за Откритие на годината) и оркестър К2 (за Инструментална формация на годината).

За да подкрепите своите любими звезди от Diapason Records в надпреварата за Годишните награди на списание „Нов фолк”, можете да гласувате до 20 март в сайта novfolk.bg, на e-mail: novfolk_nagradi@mail.bg или по пощата на адрес: София 1303, ул. Св. Св. Кирил и Методий 126.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica