Петък, 06 Април 2012 12:39

Кондьо гостува на Кошлуков в TV7

Оценете статията
(1 Оценка)
Кондьо ще бъде гост в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7 тази събота (7 април) около 11.00 часа. Звездата на Diapason Records ще обсъди много различни и интересни теми с популярния водещ.
В навечерието на 8 април – Празника на ромската общност фолветеранът ще сподели пред зрителите дали той самият отбелязва този ден и по какъв начин го прави. Изпълнителят на „Колко да платя” ще разкаже интересни моменти от своя жизнен и професионален път, в който се е сблъсквал с толерантността или липсата на такава в отношението към различния етнос. Двамата ще обсъдят и най-трудния период от живота на сливналията – времето, когато е бил лишен от свобода. Всеизвестно е, че по този показател той и водещият са споделят обща съдба, така че разговорът със сигурност ще бъде интересен.

Не пропускайте Кондьо в предаването „Факторът Кошлуков” на 7 април (събота) около 11.00 часа само по TV7.

Участия

 • 26.04.2017
  26 април/ сряда/ TONI STORARO гр. Благоевград Night club The Moon
 • 27.04.2017
  27 април/ четвъртък/ TONI STORARO гр. Пловдив Galaxy live club
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова – колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri