Вторник, 10 Април 2012 13:59

Мира – шампион по участия в чужбина

Оценете статията
(6 оценки)
Мира отбеляза истински рекорд по участия в чужбина. Новото попълнение в каталога на Diapason Records ще е първият попфолк изпълнител, който ще пее в шведската столица Стокхолм в края на месеца.
В последните няколко седмици атрактивната изпълнителка получи покани за участия в различни европейски градове. Тя зарадва феновете си в Турция преди броени дни и получи много поздравления за представянето си там.
По време на Великденските празници й предстои да направи концерт и в град Ден Хааг (Хага), Холандия. „Ние, певците сме свикнали да работим на празниците, когато всички други почиват и се забавляват. За мен ще бъде удоволствие да се погрижа за доброто настроение на всички, които ще дойдат да ме гледат.”, сподели гласовитата заралийка.
На 27 април чаровната фолкдива ще пее пред почитателите си в Стокхолм. Интересното е, че Мира е първият попфолк изпълнител, който получава покана за участие в Швеция. „Радвам се, че са се избрали точно на мен за първото гостуване на представител от нашия жанр. Ще дам всичко от себе си, за да се получи невероятно парти.”, обеща изпълнителката.

Коментари 

0 #1
10 Април 2012
Чудесно! Поздрави от Полша !

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica