Четвъртък, 12 Април 2012 11:23

Яна Добрева и Никола Тодоров в „Иде нашенската музика” по БНТ 1

Оценете статията
(3 оценки)
Младите фолклорни изпълнители Яна Добрева и Никола Тодоров ще гостуват в празничното издание на предаването „Иде нашенската музика” по БНТ1 на 14 април (събота) от  12:30 часа  .
Двамата ще представят пред зрителите на националната медия по три самостоятелни песни, а на финала ще презентират и техния съвместен проект „Три години”.
Интересното е, че специално за предаването Яна Добрева за първи път ще облече носия. Пиринското цвете винаги е залагала на модерен имидж и от началото на кариерата си няма видео, в което да е носи традиционно облекло. Решението й този път да се покаже в друга светлина, е продиктувано от солидарност към нейната сценична половинка – Никола Тодоров. Двамата стигнали до съгласие визията им да е издържана в еднакъв стил.
По време на изпълненията си младите певци ще бъдат подкрепени от изключителните танцьори от ансамбъл „Чинари”, с които често си партнират и в клиповете.
Не пропускайте Яна Добрева и Никола Тодоров в предаването „Иде нашенската музика” на 14 април (събота) от  12:30 часа  само по БНТ1.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica