Тони Стораро "Нема пари"

Оценете статията
(3 оценки)

storaro_nemapari

 

01. Нема Пари
02. Милиони Звезди
03. Забрави Ме
04. Дай Ми Го
05. Завинаги
06. Как Да я Имам
07. Свалка
08. Хей, Сервитьорке
09. Ох, Леле-леле
10. Молитва
11. Ти Си Фантастична
12. Искам Те

 

АРА Аудио-Видео представя вторият самостоятелен албум на Тони Стораро, озаглавен “Нема пари”. След успешния дуетен проект с Деси “Имам само теб”, Тони Стораро изненадва почитателите на поп-фолка с един разнообразен и колоритен продукт. Топлият и чувствен глас на певеца намира различни превъплащения в дванайсетте песни на албума. “Нема пари” изненадва с невероятното стилово разнообразие на фолк, денс и поп звучене. Силен авторски екип, съставен от утвърдени хитмейкъри, аранжори, текстописци и гост музиканти е реализирал този албум, който определено е музикалното събитие на сезона. Върху музиката и аранжиментите в проекта са се трудили автори като Светослав Лобошки, Мишо Бургуджиев, Краси Пешев, Юлиан Любенов, Румен Райчев, а върху текстовете - Надежда Захариева, Бенджамин Мишо, Герго Милов, Дали, Румен Стефанов и Румен Райчев.
Заглавната “Нема пари” е динамична песен с весел и актуален текст, съчинен от Дали. Ритъмът й грабва още с първите акорди и се запечатва за дълго в съзнанието. Това е един от хитовете на албума. “Нема пари” вече има и видеовариант. Клипът е дело на режисьорският тандем Зорница Кърджилова и Дима Делчева.
БАЛАДИТЕ в “Нема пари” са две. “Завинаги” е разтърсваща бавна песен, която позволява да се разгърнат неограничените гласови възможности на българския Василис Карас. Аранжиментът, направен от Михаил Бургуджиев доближава песента до най-добрите поп и рок балади, а текста на Герго Милов допълва тъжното и страстно звучене на “Завинаги”.
В “Молитва” изпъква дълбочината и богата нюансова окраска в гласа на Тони Стораро. Текстът на песента заклеймява дрогата, а автор на текста отново е Дали. “Молитва” е тежка балада, на която аранжора Красимир Пешев е придал рок-звучене и фолк елемен чрез разтърсващите металните звуци на китара и кларинет. Две от звездите на АРА Аудио-Видео - Елана и Дора Костова изпълняват бек вокалите в “Молитва”.
ДЕНС ЗВУЧЕНЕТО: Имиджът на откровен съблазнител, продуцентите от АРА Аудио-Видео налагат с денс парчето “Милиони звезди”. Текстописецът Герго Милов и аранжора Краси Пешев са направили една танцувална песен със завладяващ ритъм и съвременно звучене. Видеоклипът на песента, реализиран от Стефан Савов допълва музикалното внушение на “Милиони звезди”. Още една песен в албума привлича почитателите на денс саунда. Това е откровената “Искам те”, реализирана по текс на Надежда Захариева и аранжирана от Михаил Бургуджиев.
“Свалка” и “Хей, сервитьорке” са игриви и закачливи песни с фолк елементи. Те затвърждава представата за Тони Стораро като съблазнител и изкусител на женските сърца.
“Дай ми го” е песен, която запленява с темпераментните ритми на кючека и допълва колорита на албума с екзотичния си аранжимент, автор на който е Светослав Лобошки.
ИМИДЖЪТ: За новата фотосесия на певеца се е постарал топфотографът Дилян Марков. С “Нема пари”, Тони Стораро затвърждава представата за тийнейджър, откровен съблазнител и мачо. За фото-сесията на певеца са поканени манекенки от модна агенция “Джей моделс”, които успешно се включват и в клипа “Милиони звезди”.
ОБЛОЖКАТА: Стилна, издържана, оригинална и впечатляваща. Класическата комбинация на червено и черно затвърждава представата, изградена за Тони Стораро като певец с уникални гласови способности. Припламващите букви кореспондират с огнената натура на певеца и с част от текстовете на албума, в които се говори за изгаряне от страст и разпалване на фантазията.
ЗАПИСИТЕ са реализирани в студио ХИТ ХАУС, а тонрежисьор е магът на саунда Емил Бояджиев.
ПРОДУЦЕНТ на албума е Диапазон рекърдс, а музикален продуцент - гуруто на попфолка Ненчо Касъмов.

Get Adobe Flash player
bft türkiyebft yetkili servisbosch servisiariston servisibeşiktaş bosch servisişişli bosch servisigöktürk bosch servisibft türkiyekağıthane bosch servisiataşehir bosch servisibakırköy bosch servisibaşakşehir arçelik servisimetin2 pvp serverlerbariyer sistemleri