Петък, 20 Април 2012 11:15

Румяна Попова с нова песен и видео за рождения си ден

Оценете статията
(27 оценки)
Румяна Попова изненадва почитателите на фолклорната музика с нова песен и видео „Дойди, дойди, малой моме”. Проектът се появява в навечерието на нейния рожден ден, който е на 21 април.
„Дойди, дойди, малой моме” е стара македонска хороводна песен в размер 9/8. Талантливата певица обаче я представя в нов модерен вариант с много богат аранжимент, дело на Милан Завков.
Освен на елегантната визия, която демонстрира Румяна Попова, зрителите ще могат да се насладят и на танците на ансамбъл „Чинари” – неизменни партньори във видеореализациите на изпълнителката. Клипът е заснет в комплекс „Бряста” от режисьора Ненчо Касъмов и неговия екип.
„Радвам се, че подготвихме тази чудесна песен и страхотно видео точно за рождения ми ден. Прието е празнуващият да получава подаръци, но аз реших да изменя на традицията и да зарадвам почитателите на хубавата фолклорна музика. Благодаря на моите продуценти от Diapason Records, които подкрепиха тази идея. Надявам се новият ми проект да допадне на публиката.”, сподели македонският славей Румяна Попова.

Галерия

Коментари 

+14 #1
20 Април 2012
щастливи сме, че те има да ни радваш душите и очите бъди жива и здрава и много, много щастлива

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica