Четвъртък, 26 Април 2012 10:47

Nazmi’ler записаха нов разбиващ хит „Биг бос”

Оценете статията
(0 оценки)
Оркестър Nazmi’ler записаха нова песен, озаглавена „Биг бос”. Съвсем скоро тя ще бъде презентирана в публичното пространство и освен това ще бъде подкрепена с видео, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ.
След тоталния успех на хита „Отворко”, създаден и изпят първоначално от музикантите на Diapason Records и по-късно възпроизведен от артистите на всички компании и бендовете в страната, бе съвсем логично да се появи и друго парче с подобно звучене. Песента, която всъщност стана по-известна като „Милионерче”, вече близо 2 години е сред най-предпочитаните в нощните заведения и радиостанциите, което само по себе си е прецедент в жанр с толкова много продукция.
Новата авторска песен на оркестър Nazmi’ler с название „Биг бос” със сигурност ще зарадва почитателите на горещите ритми. Текстът, както подсказва и заглавието,  е закачлив, забавен и ще допадне на всички купонджии.
Създателят на бенда – Назми признава, че отдавна са написали това парче, но поради ангажименти на оркестъра в България и чужбина, нямали възможност да влязат в студио по-рано. Той не крие, че когато създали „Отворко” почти на шега по време на едно празненство, изобщо не са очаквали, че ще се превърне в такъв хит. „Беше съвсем нормално да направим нещо като продължение на „Милионерче”-то. Съвсем скоро публиката ще има възможност да чуе новото ни парче „Биг бос”. Искрено се надяваме, че и то ще се радва на толкова голям успех.”, сподели шефа на оркестъра.
Nazmi’ler планират да заснемат видео към новия си проект съвсем скоро. Премиерата на клипа , разбира се, ще бъде по Фен ТВ.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica