Понеделник, 14 Май 2012 10:11

Румяна Попова на фестивал в Прилеп

Оценете статията
(21 оценки)
Певицата представя дует с македонския изпълнител Влатко Миладиновски

Румяна Попова получи специална покана да участва в тазгодишното издание на фолклорния фестивал „Прилеп фест”, който ще се проведе на 17 май. Звездата на Diapason Records ще представи на сцената на престижния форум дует с талантливия македонски изпълнител Влатко Миладиновски.
Певецът лично се свързал с нея и й предложил да направят общо парче. Той бил запознат отлично с творчеството на българката от програмата на Фен ТВ, която се излъчва в родината му. Изпълнителката на „Дойди, дойди, малой моме” останала очарована от поканата. „Бях много щастлива, когато разбрах, че той познава моята музика и от всички фолклорни изпълнители у нас е предпочел да направи дует с мен. Това е голям комплимент към работата ми.”, сподели Румяна Попова. „Освен това Влатко е изключително талантлив певец и за мен беше истинско удоволствие да направим този съвместен проект.”, не пести суперлативи по адрес на колегата си македонският славей.
Двамата се спрели на песен с гурбетчийска тематика. За първи път тя ще бъде представена този четвъртък (17 май) на сцената на Дома на културата „Марко Цепенков”, където ще се проведе „Прилеп фест 2012”.
Талантливата изпълнителка на Diapason Records се надява дуета им да се приеме добре от гостите на фестивала. „Дано песента, която представим в Прилеп, бъде оценена подобаващо от македонската публика.”, сподели тя. „Вярвам, че скоро ще можем да я презентираме и пред почитателите на хубавата фолклорна музика в България.”, допълни още Румяна Попова.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica