Понеделник, 04 Юни 2012 11:45

Мила Рангелова на фестивал в Румъния и надпяване в България

Оценете статията
(1 Оценка)
Мила Рангелова се завърна от Румъния, където взе участие в Международния фолклорен фестивал „Дунавските песни”, а ден преди това се включи в надпяване на общинския пролетен празник в село Мраморен в родния й врачански край.
Международния фолклорен фестивал „Дунавските песни” се проведе в град Янка, област Олт на 1 и 2 юни. Във форума традиционно се включват представители на различни балкански държави, които демонстрират традиционни песни и танци от своите страни. Тази година представители на България бяха само Мила Рангелова и танцов състав от град Лом. Младата фолклорна изпълнителка представи на сцената трите си самостоятелни песни, които е издала до момента – „Под яворот”, „Пара бере киселец” и „Вечернице-невернице”. По време на изявата си тя бе подкрепена и от танците на ломския ансамбъл. За изявата си на фестивала певицата на Diapason Records заложи на типична северняшка носия.
Само ден преди това, на 31 май, Мила Рангелова взе участие в 17-ия общински пролетен празник в село Мраморен. Във форума освен нея уменията си показали близо 480 певци и танцьори. Младата изпълнителка, която е родена във Враца, се справила отлично с изпълненията на някои от най-популярните песни от родния й край и не пропусна да изпее и композиции от своя репертоар.
Паралелно с изявите си на различни форуми, Мила Рангелова подготвя няколко нови проекта и скоро ще представи един от тях пред публиката.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica