Четвъртък, 05 Юли 2012 12:44

Анна засне клип на новата си песен „Зелените очи”

Оценете статията
(3 оценки)
Преди няколко седмици Анна засне клип към най-новия си проект, озаглавен „Зелените очи”. Изпълнителката на Diapason Records работи паралелно по няколко други песни, но избра да заложи на именно на тази за летния сезон. Клипът ще се появи до броени дни в ефира на Фен ТВ.
Преди време русото изкушение записа сингъла „Как си ги избирам” и намерението й бе да клипира него. Всичко било почти готово, но тогава чула демото на парчето „Зелените очи” и направо се влюбила в него. За броени дни бил създаден аранжимент и текст и певицата веднага го записала в студио. След това било заснето и видеото, което е почти готово и до броени дни ще се завърти по Фен ТВ.
Парчето „Зелените очи” е много свежо и лятно, по думите на самата изпълнителка. Автор на музиката и аранжимента е Теодор Ташев, а текстът е дело на Диди Алексиева.
Самата Анна не разкрива дали парчето е посветено на някой специален човек, близък до сърцето й. „Може пък да е за мен. Аз също съм със зелени очи.”, каза със загадъчна усмивка чаровната фолкдива.
Анна сподели, че усилено работи и по нови проекти и вече има записани и други песни, които ще промотира до края на годината.

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica