Сряда, 11 Юли 2012 09:00

Джорджиа короняса BG модел на EURO 2012

Оценете статията
(1 Оценка)
Броени дни след приключване на Европейското първенство по футбол, новото откритие на Diapason Records – Джорджиа короняса победителката в конкурса BG model EURO 2012. Звездно жури, което бе под председателството на певицата, избра единодушно Лилия Стефанова, която получи купища подаръци от организаторите, сред които блестеше топмоделът Цвети Разложка.
На конкурса за красота претендентките за короната дефилираха с екипите на любимите си отбори, раздаваха футболни топки на гостите, а след това зарадваха любителите на женски прелести, като се появиха по бански костюми.
Джорджиа получи не по-малко внимание от съревноваващите се за титлата момичета. Сексапилната певица предизвика бурни аплодисменти в клуб в Студентски град, където бе проведена надпреварата за красота, като изпя последното си парче „Върнах се”. Атрактивната дама, която омая гостите на заведението не само с визия, но и с глас, довери, че текстът на песента е нейно дело. Чаровницата сподели още, че вече е готова със запис на новата си песен, която съвсем скоро ще презентира в медийното пространство.

Галерия

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica