Купонът продължава! След ударното парче с много настроение „Коктейл“, Човека-глас поднася поредния музикален фурор. "Между нас" е дългоочакваният зимен хит с невероятен заряд и много настроение. Тони Стораро, яхнал  вълната на щурия купон, е готов да взриви дискотеките с новата си песен. Иконата на попфолка ще зарадва своите фенове с уникален кючек. Парчето е в изпълнение на Ирхан, а Сали Ока и Тони Стораро добавят характерното си присъствие за да се получи мега хит. Уникалното трио предлага купонджийски ритъм, който да допълни празничното настроение на всички. Парчето се излъчва…
Племенникът на Ашли се оказа голям фен на мегахита "Шушана"! Това личи от личния профил на певицата във фейсбук, където тя публикува кратко видео, на което се вижда как малкият сладур запява песента. Към кадрите сексапилната изпълнителка на Diapason Records добавя: "Най-лудият ми фен ... 2год. и 11месеца... Поздрав от моя племенник за всички"
Петък, 22 Декември 2017 09:58

Честит Рожден Ден Мира!

Днес рожден ден празнува неповторимата Мира. Екипът на Диапазон рекърдс и' пожелаваме да бъде все така добра и уникална, да запази себе си преди всичко и да има сила, за да върви напред. Нека продължава да грее ярко на звездния небосклон и да бъде още по-красива. С пожелания за един прекрасен ден, една ползотворна година и още много хитове.
Страница 7 от 353

Участия

Нови сингли

Get Adobe Flash player

Нови Заглавия

Тони Стораро - Живея само за тебе
Азис 2014
Румяна Попова –  колекция от 5 албума
Веселина - Избери си
Теодора
Keba - Fer ubica