Search results for Теодора:
Теодора - Отвори се земльо
Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, грим – Аделина, коса – Мими, а за стайлинга се е погрижила самата Теодора!
Показано: 6661
Votes: 6
Коментари: 0
Рейтинг: 5/5
Теодора
Теодора - Поиска всичко
Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим – Мис Бони, стилист – Данчо Христов. За прическите на Теодора пък се погрижи Стела.
Показано: 6290
Votes: 7
Коментари: 0
Рейтинг: 5/5
Теодора
Теодора и Йоргос Яниас - За теб живея
Теодора & Giorgos Giannias - „За теб живея аз (Auto einai erotas)”
музика: Александрос Вуразелис, текст: Диян Георгиев и Димитрис Цафас, аранжимент: Михаил Бургуджиев
Показано: 8918
Votes: 12
Коментари: 0
Рейтинг: 5/5
Теодора
  Страница 1 от 12