Всички тарикати завиждат на Стилиян и Сашо Жокера

Днес в ефира на Фен ТВ и официалния YouTube канал на медията бе представен новия музикален проект на купонджийския тандем Стилиян и Сашо Жокера – „Тарикати“. Изпълнителят на Diapason Records отново залага на дуетна песен и се надява, че тя ще се превърне в неразделна част от всяко парти.

Това е третото съвместно парче на двамата певци и е съвсем естествено продължение след суперуспешните им колаборации „Кралицата на вечерта“ и „Твойта майка“.

Това е нашето лятно предложение. Много се надявам да се хареса на хората и да се превърне в любима на всички купонджии.“, каза Стилиян.

Песента е по музика на Сашо Жокера и Мартин Биолчев, който е направил и аранжимента. Автори на текста са двамата изпълнители.

Използвахме две от най-популярните и красиви женски имена – Мария и Андрея, като не визираме конкретни личности. Решихме да вмъкнем в текста универсални имена, които съществуват не само в България, а и в целия свят.“, сподели Стилиян.

Снимките са осъществени в тузарска къща във вилната зона на Кюстендил. Както винаги в клиповете на артистите компания им правят сексапилни момичета и ориенталска танцьорка.

Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Може да гледате видеото „Тарикати“ на Стилиян и Сашо Жокера в ефира на ФЕН ТВ и в YouTube канала на медията. Песента е налична и в музикалните платформи.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.