Гръцка звезда събра Алисия и Фики

Алисия и Фики ще подгряват концерта на гръцката звезда Konstantinos Argiros на 16 май в зала 1 на НДК. Двама от най-популярните певци у нас ще излязат на сцената със собствени бендове, за да изпълнят някои от най-големите си хитове. Събитието, което събира певците на една сцена, им даде повод да обмислят идеята да направят в бъдеще дует.

Този уикенд Алисия и Фики гостуваха за първи път заедно в предаването „Събуди се“ по NOVA, където споделиха вълнението си по повод изявата, която им предстои на концерта на Konstantinos Argiros. Освен това те говориха за първата им среща, за децата си и за цената на славата.

По повод концерта изпълнителите споделиха, че тъй като все още нямат съвместна песен, ще изпълнят някои от дуетите на Алисия и Тони Стораро. И двамата заявиха желание скоро да направят и съвместно парче, тъй като досега нямат такова в репертоара си. Фики призна с усмивка, че е дошло времето и това да стане, тъй като е единственият член на фамилията, който няма дуетна песен с хитовата изпълнителка.

Фики сподели пред камерата на NOVA и за емоциите, които изпитва броени дни преди концерта на гръцката звезда.

„За нас ще бъде голяма привилегия да сме на една сцена с него. Обожаваме неговата музика и начина, по който представя своето творчество. Искаме да благодарим специално на Кирил Кирилов, който е продуцент на този спектакъл. Ще бъде вълнуващо, а феновете трябва да очакват специални изненади от нас по време на концерта.“

Алисия и Фики споделиха, че въпреки малкото свободно време, което имат, обичат да го прекарват със семейството си.

Двамата са категорични, че пред публиката и в живота си са едни и същи.

„При мен всички идва естествено. Не го мисля. След толкова много години на сцената някак си го давам по-лежерно, защото това е адски натоварващо. В крайна сметка и ние сме хора като всички останали и трябва да живеем като такива.“, сподели Алисия.

„Аз съм си това, което съм Не правя пози. Не мисля, че човек трябва да се преструва на някакъв друг, какъвто всъщност не е пред публиката“, допълни Фики.

Вижте цялото интервю на Алисия и Фики в предаването „Събуди се“ по NOVA тук:

https://play.nova.bg/video/akcenti/season-0/akcenti-2024-05-11-fiki-alisiya/631159

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.