Джони захвърли бастуна в името на любовта

Навръх Студентския празник Джони представи новата си песен „Топа на топа“. Преди близо година фолк легендата на Diapason Records избухна с песента „Да си моя“ по музика на гръцкия хитмейкър Foivos, но сега залага на авторска песен.

„Искаше ми се да направя нещо с по-ретро звучене. Прави ми впечатление, че напоследък има завръщане към този стил и на хората много им допада.“, каза Джони.

Той работи за музиката и аранжимента с Юлиан Любенов, с когото имат много успешни проекти в миналото. За текста се доверява на Герго Милов, създал много хитове от зората на попфолка.

 „В „Топа на топа“ се залага на вечната тема за женската красота. Но има ли жена, която да не иска да чуе комплимент? Винаги има какво още да се каже за хубостта на жените, без които животът ни нямаше да е толкова прекрасен!“, сподели Джони.

Главната роля във видеото е поверена на сексапилна Гери Тилева. Русокосата красавица, която е носителка на престижни модни титли и професионална танцьорка, напълно кореспондира с идеята на песента за въплъщението на женската хубост.  

Любопитен факт е, че в клипа Джони се появява без бастуна си, с който обикновено сме свикнали да го виждаме.

Правят се жертви в името на професията, точно както се правят и за любовта!“, каза с усмивка Джони.

Можете да гледате видеото „Топа на топа“ на Джони в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.