Елица с празник 2 в 1

Елица отпразнува със специално парти своя рожден ден и едновременно с това даде старт и на новото си начинание – собствен ресторант в Равда. Купонът продължи до малките часове на нощта, а гостите се забавляваха изключително много.

Празникът уважиха много близки и приятели на изпълнителката на Diapason Records. Сред гостите на партито бяха певицата Димана, кмета на Карнобат Георги Димитров, пловдивския ресторантьор Борис Николов и други.

Съпругът на певицата Станислав също не пропусна да зарадва половинката си с различни подаръци. Една от изненадите, които ѝ беше подготвил бе специален танц кан-кан, изпълнен от целия персонал.

„Съчетах личния си празник с откриването на нашия ресторант „Лъки Фемили“ в Равда в компанията на най-близките хора. Благодарна съм на всички, които уважиха празника ми и дойдоха от всички краища на страната, даже и от чужбина. Благодаря на всички, които присъстваха и ме подкрепиха в сбъдването на една моя мечта!Много съм развълнувана от новото начинание и впускането в ресторантьорския бизнес. Планирала съм да каня много колеги изпълнители, които да радват гостите с музиката си.“, каза чаровната певица.

Елица поздрави гостите на грандиозното парти с няколко свои изпълнения на песни от своя репертоар и любими хитове от различни жанрове.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.