Емилиано е луд, див и неопитомен

Емилиано избухва с новия си проект „Неопитомен“. Във видеото изпълнителят на Diapason Records залага на тотално променена визия. Премиерата на клипа бе в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията.

Динамичната песен отново е по музика и текст на самия Емилиано. Аранжиментът е дело на AX Dain.

„Това е песен в стил, който много отдавна исках да направя, но нямах смелост. Както винаги досега текстът и музиката на песента са мои, защото мисля, че никой не би написал точно това, което желая да изпея в момента. Искам да покажа на моята публика, че всъщност освен едно усмихнато момче, което изпълнява песни, докосващи сърцето, съм и доста луд в ежедневието си, както се казва: щурият в компанията. С песни като „Сватбата ти“ и „Болница“, с които хората ме опознаха, оставих впечатлението, че не съм купонджия. А сега съм се настроил да демонстрирам другата си страна. Време е да покажа, че съм луд, див и неопитомен! Припевът на песента ме описва много точно!“, каза Емилиано.

Изпълнителят, който винаги е обичал да провокира, залага на тотална промяна във визията си. В клипа той се появява с дълга къдрава коса.

„В реалния живот винаги съм бил с къса коса. Но реших да опитам нещо ново този път. Доста драстична промяна! Бяха нужни няколко часа, за да ми поставят тези дълги къдрици и през цялото време се чувствах много странно, защото не съм свикнал. Но ми хареса! Аз обичам да експериментирам и да се виждам по различен начин!“, сподели с усмивка Емилиано.

Може да гледате видеото „Неопитомен“ на Емилиано в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в популярните стрийминг платформи

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.