Емилиано ни кара да си скъсаме „Тениската“

От днес в ефира на Фен ТВ се завъртя тийзъра към новото видео на Емилиано, което носи интригуващото заглавие „Тениската ти“.

Изпълнителят на Diapason Records сподели емоционален пост в социалните си мрежи за песента, която съвсем скоро ще бъде промотирана:

„Не съм пускал нова песен от половин година. Някак си в последно време нямаше нещо, което да почувствам толкова, че да го направя на песен. Винаги съм бил искрен с хората, които харесват моята музика, ще бъда искрен и сега. Последните няколко парчета, които пуснах бяха толкова, колкото да има нещо ново мое. Но сега е различно. Направих песен, която чувствам с цялата си душа. Песен, която може да те разплаче, замисли и да те накара да чувстваш. Песен, на която можеш да си скъсаш „ТЕНИСКАТА“.

Всеки, който иска да е сред първите, които ще чуят първи новото парче на Емилиано, може да го запази в любимата си платформа от линка:

Очаквайте премиерата на новото видео на Емилиано – „Тениската ти“ на 9-ти февруари от 10:00 ч. в ефира на Фен ТВ и в YouTube канала на медията.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.