Емилиано прави истинско земетресение

В навечерието на празниците Емилиано зарадва феновете си с чисто нов проект, озаглавен „Земетресение“. Премиерата на видеото се състоя в ефира на ФЕН ТВ и в YouTube канала на медията.

„Разтърсващият“ сингъл на талантливия певец на Diapason Records отново е по музика и текст, създадени от самия него, както са и повечето негови проекти. За аранжимента той се доверява на небезизвестния Ax Dain.

 „Земетресение“ е купонджийска песен в огнен ритъм с типично попфолк звучене, която е идеална за всяко парти.

„Исках този път да направя нещо по-различно. Определено най-много харесвам веселяшките песни и хората очакват от мен да правя парчета в такъв стил. Много се надявам да се хареса и най-вече всички да се забавляват, докато слушат новата ми песен.“, сподели Емилиано.

„Земетресение“ има и невероятно цветно и свежо видео. Действието се развива в парти бус и разбира се, настроението вътре е на макс. „Главен виновник“ за невероятното забавление и център на купона е Емилиано.

Можете да гледате видеото „Земетресение“ на Емилиано в ефира на ФЕН ТВ, както и в официалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в дигиталните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.