Емилиано с любовна изповед и предстоящ албум

„Слънце“. Така се казва новата песен на Емилиано, чиито клип направи премиерата си в ефира на Фен ТВ и You tube канала на медията. Парчето е вдъхновено от силната, истинска любов. Любов, която и изпълнителят е намерил в своя живот.

Емилиано е млад, но вече е направил име в музиката. Песните му веднага стават любими на меломаните и се изкачват до върхови позиции в класациите. Това е и един от факторите, които най-много мотивират изпълнителя на Диапазон Рекърдс да работи и с всеки нов проект да надскача себе си. Но истината е, че той е толкова харесван, защото винаги в песните си влага цялото си сърце.

„Отказал съм се да бъда „модерен“, „комерсиален“, само за да бъда продаван в дискотеките.. Реших да създавам музика, която излиза от

сърцето ми,  музика, която ме насълзява, разплаква, и ме кара да танцувам от любов… като „Сватбата ти“ „Болница“ и тн.“ – коментира звездата от ефира на Фен ТВ.

Слънце“ е много лична песен за Емилиано. Тя не само е вдъхновена от събития в личния живот на изпълнителя, но е и първата песен от предстоящия албум, който артистът подготвя с екипа си от Диапазон Рекърдс. CD-то ще излезе до края на годината, а певецът обещава, че феновете ще чуят и доста неочаквани парчета в него.

Видеото към „Слънце“ можете да гледате тук:

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.