Емрах мечтаел да стане боксьор

Ако Емрах не беше започнал да се занимава със музика, то боксът би било неговото призвание. Това заяви младият изпълнител на Diapason Records по време на интервюто си в „Звезден гост“ по Фен ТВ.

 „Ако не бях станал музикант, щях да съм боксьор! От 6-7-годишен ходя в залата с брат ми и от там се познавам с доста треньори по бокс. Самия спорт ме интересува, доста съм се задълбочавал към бокса. Даже до ден днешен продължавам да си тренирам от време на време и просто самият спорт ми е в душата. Аз не играя футбол, баскетбол… Боксът ми е на първо място.“ – сподели талантливият певец пред камерата на Фен ТВ.

Емрах е готов дори да участва на състезание по бокс, стига да има желаещи да се изправят срещу него. Той споделя, че дори е имал предложения и разговори в тази посока, но все още няма нищо конкретно като идея. Но това не означава, че един ден няма да го видим и на ринга.

„Мислил съм да се пусна на състезание. Винаги съм искал! В Америка много ютубъри правят състезания, бият се с певци. В България това не сме го правили все още. Според мен на хората ще им е доста интересно да ме видят мен срещу някои друг певец. Аз съм любител на спорта. Дали ще е ММА или бокс – обичам бойните изкуства. Смятам, че ще е яко. Даже съм си говорил с някои организатори. Те са „за“ да го правят това нещо. Но дали ще имат душата хората които пеят, да се пуснат на такива състезания, това е друг въпрос. Защото това не е сцената, да хванеш микрофона и да правиш стойки. По-различно е. “ – каза Емрах в „Звезден гост“.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.