Емрах: „Не ми тежи славата на баща ми“

Емрах не се чувства в сянката на баща си и брат си, а напротив – семейството му дава  най-силната подкрепа. Това заяви младият изпълнител на Diapason Records в „Звезден гост“ по Фен ТВ .

„Не ми тежи славата на баща ми! Това ми е най-голямата опора! Най-големият ми подарък от Господ е баща ми да е този човек. Брат ми също. Хората, които са дали живота си за музиката. Това е част моята мисия в живота – да постигна това, което те са постигнали! А това е много! Дори и да постигна част от тяхното, пак ще ми е достатъчно. Не искам да ги минавам, но дори и да стигна тяхното ниво, това ще е пика на живота ми!“- каза талантливият певец в ефира на Фен ТВ.

Емрах сподели, че желае да изгради свой собствен стил на пеене, различен от именития му баща. Той призна, че е готов дори да експериментира в хип-хоп и r&b стила.

„Онзи ден бяхме в студиото с баща ми и имаше част, в която аз трябваше да рапирам на една песен. Брат ми и баща ми се опитаха да го направят, но не успяха! Аз се опитах и го направих от първия път. Имам доста колеги от рап индустрията и сме говорили вече за няколко проекта. Живот и здраве хората да очакват и хип-хоп страната ми.“- сподели Емрах пред камерата на „Звезден гост“.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.