Емрах си открадна целувка в Dancing Stars

В шестия лайв на шоуто Dancing Stars по bTV Емрах трябваше да танцува страстно танго със своята партньорка Веселина на песента “Toxic” на Britney Spears. По време на изпълнението изпълнителят на Diapason Records успя да целуне партньорката си, но след това поясни, че всичко е строго професионално и е било в името на танца.

Чаровната танцьорка потвърди след предишното издание на предаването, че Емрах много се старае да научи сложните хореографии. Преди снощното си изпълнение младият певец заяви, че ще даде всичко от себе си, защото не иска да получава ниски оценки.

снимка: Dancing Stars, bTV

Дали от прекаленото вживяване в образа на страстен тангеро по време на танца Емрах целуна партньорката си Веси. Това не остана незабелязано от журито и водещите, които не пропуснаха да коментират случилото се. На въпроса на Алекс Раева дали целувката е била истинска, Емрах отговори:

„Всичко е професионално и всичко е в името на танците.“

После изпълнителят допълни със загадъчна усмивка: „И не само“.  Партньорката му Веси запази мълчание по въпроса.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.