Емрах с популярен тренд в TikTok

В последните години Емрах успя да се наложи като един от най-успешните млади артисти у нас. Песните му се превръщат в тотални хитове и може да се похвали с многобройни фенове, както и с милиони гледания на видеоклиповете си.

Голям интерес към тийн идола има и в социалните мрежи, където публикациите му събират десетки хиляди харесвания за отрицателно време, а последователите му се увеличават с всеки изминал ден.

Такъв е случая с неговия TikTok профил, в който Емрах е изключително активен. Съдържанието му е разнообразно и включва много популярни трендове от приложението. Това явно се харесва на неговите почитатели, които наброяват над 200 хиляди, а общият брой харесвания надвишава 1.7 милиона.

Последното видео на Емрах в TikTok е нашумелият наскоро тренд, зададен от музиканта Juney.  Композиторът отправя предизвикателство да се изпее изсвирената от него мелодия с несъществуващи думи като „FABD”, “EGBD’” и др. До момента видеото е събрало над 4.4 мил. гледания и хиляди потребители са се включили в challenge-а.

В своето видео Емрах се справя чудесно и изобщо не се затруднява с измислените фрази. Демонстрирайки отличните си гласови възможности, младият изпълнител на Diapason Records събра над 7000 гледания и десетки положителни коментари за по-малко от 10 часа.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.