Емрах: „Харесвам момичета с душа!“

Емрах не е фен на „изкуствените“ момичета. Това заяви самият той по време на интервюто си в „Звезден гост“ по Фен ТВ. Младият изпълнител е категоричен, че предпочита половинката до него да е скромна и да не е с него само заради славата.

Харесвам момичета с душа! По принцип съм излизал с много момичета, които нищо друго не ги интересува освен телефона и селфитата. Но когато едно момиче ме помоли да отидем в гората, на картинг, да правим по-луди работи,  ето това ми харесва! Това ме кара да я обикна повече. Не харесвам момичета, които искат да съм с мен само заради парите ми или славата на баща ми. Но аз умея да преценявам коя каква е.“ – сподели младият изпълнител пред камерата на Фен ТВ.

С наближаващия Свети Валентин самият Емрах е в малко по-романтично настроение. Такава е и новата му песен, с която смята да зарадва многобройните си фенове.

„На 14 февруари ще пусна ново парче – една любовна песен ще бъде. Даже мисля, че ще бъде първата ми балада. Да я очакват хората. Мисля, че ще им хареса. Ще видят моя различна страна – ще съм по-скромен в тази песен.“– откровен беше той по време на интервюто си в „Звезден гост“.

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.