Ерик се забърка в телефонна измама

След изключително активна година Ерик направи известна пауза, но сега се завръща с нов проект, озаглавен „Телефонна измама“. Видеото можете да гледате единствено в ефира на ФЕН ТВ.

Песента е доста различна от предишните му сингли. Той ясно заявява желанието си да се завърне към по-мелодичното звучене. „Искам да правя музика, която чувствам, а не такава, която да се съобразява с комерсиалните тенденции. В началото на кариерата си стартирах с по-лирични песни и мисля, че хората харесват повече да се изявявам точно в такъв стил.“, сподели изпълнителят на Diapason Records.

Ерик избира заглавие, което звучи изключително актуално напоследък. Но, разбира се, в парчето не става дума за безчестни сделки, а за любовни перипетии и страдания.

Видеото е заснето в комплекс Созополис – Созопол. В главната роля е самият Ерик. Партнира му Станислава Андреева, която е носителка на титлата Мисис България 2018. Другият герой се играе от Денислав, който е близък приятел на певеца и се снима за трети път в негово видео. „Определено ми харесва да правя сюжетни клипове. Винаги е по-интересно, когато се разказва някаква история. Надявам се и песента, и клипът да допаднат на хората!“, каза изпълнителят.

Можете да гледате „Телефонна измама“ в ефира на Fen TV, както и в YouTube канала FEN TV BG.

Share:

Leave a Reply

2021 © Всички права запазени - Diapason Records