Ива и Велислава Костадинови представят „Малка мома“

Премиера в ефира на Фен Фолк ТВ и Фен ТВ направи новото музикално предложение на Ива и Велислава Костадинови. Песента е озаглавена  „Малка мома“ и  фолклорни изпълнителки я представят в навечерието на големия празник Свети Георги за радост навсички свои почитатели.

Музиката е народна, а аранжиментът е дело на Сашко Велков. Текстът на „Малка мома“ е дело на бабата на Ива и Велислава – голямата фолклорна изпълнителка Гуна Иванова.

„Заснехме видеото към песента на много специално място за нас – църквата „Свети Георги“ в Горубляне. Свързваме всичко тук с много незабравими моменти и преживявания. Поради тази причина решихме и премиерата на „Малка мома“ да бъде преди 6-и май, за да можем да зарадваме всички наши почитатели и любители на българския фолклор по случай предстоящия празник.“ –  споделиха изпълнителките на Diapason Records.

Режисьор на видеоклипа е Ненчо Касъмов.

За хореографията в „Малка мома“ са се погрижили талантливите танцьори от  „Майсторите на танца“, които изпълняват едно от любимите български хора – дайчовото.  Ива и Велислава Костадинови вече повече от 10 години успешно работят с танцьорите от „Майсторите на танца“, които не спират да създават все по-атрактивни и интересни хореографии.

Можете да гледате „Малка мома“ на Ива и Велислава Костадинови в ефира на Фен Фолк ТВ и Фен ТВ, както и в YouTube канала на Фен Фолк ТВ. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други. 

Share:
2021 © Всички права запазени - Diapason Records

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-3720-C01 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Бенефициент: ДИАПАЗОН РЕКЪРДС ООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско финансиране.


Начало: 06.12.2021 г.

Край: 06.03.2022 г.